Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2021. máj. 27., 09:00

Befejezés

2021. máj. 28., 18:00

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerkedhet: a munkahelyi egészségvédelem és biztonság szerepével, az ISO 45001:2018 szabvány szerinti munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszer alapelveivel, a belső audit szerepével a MEBIR fenntartásában és fejlesztésében, a PDCA ciklus vonatkozásában, a belső auditor szerepével és felelősségi körével a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az ISO 45001:2018 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

ANNEX SL struktúra és bevezetés, ISO 45001 szabvány felépítés, kulcs definícióinak ismertetése.

Szabvány részletes áttekintése. Fő hangsúlyok: MEB politika és célok, Vezetői szerepvállalás és konzultáció, Veszélyazonosítása, kockázatértékelés és kockázatkezelés, MEB kockázatok és lehetőségek, Szabályozás hierarchiája és a működési szabályozása Incidensek kivizsgálása és helyesbítő tevékenység. 

Belső auditálás általánosságban, felkészülés auditra, audit lefolytatása, audit értékelése és dokumentálása.

MEB belső auditálás specialitásai.

Gyakorlatok, esettanulmányok feldolgozása – auditori szempontú értelmezése a szabványkövetelményeknek.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák az ISO 45001:2018 szabvány szerinti vagy ezzel egyenértékű munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszer belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket. A tanfolyam résztvevője megismerheti, hogyan tervezze meg, hajtsa végre és dokumentálja a MEBIR  hatékony belső auditálását, az audit utógondozását az ISO 45001:2018 és  ISO 19011 szabványok előírásainak megfelelően.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van a BS OHSAS 18001 vagy ISO 45001 szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, MEBIR-t működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2021. május 27-28.

Díja: 85.000Ft/fő + ÁFA


Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy folyamatosan figyelemmel követjük az aktuális járványügyi helyzetet és megteszünk minden lehetséges lépést a résztvevők és oktatónk biztonsága érdekében, így előfordulhat, hogy a tantermi keretek közé szervezet képzésünket át kell szervezni online platformra. Erről mindig az aktuális képzés előtt adunk tájékoztatást.