Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2021. ápr. 12., 09:00

Befejezés

2021. ápr. 13., 18:00

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az GMP+ FSA szabvány B1, B3, B4 követelmények szerinti élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének alapelveit, a belső audit szerepét az élelmiszerbiztonság fenntartásában és fejlesztésében, a belső auditor szerepét és felelősségi körét a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, a GMP+ FSA B1, B3, B4 követelményekkkel és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák a GMP+ FSA szabvány B1, B3, B4 követelmények szerinti vagy ezzel egyenértékű élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket. A tanfolyam résztvevője megismerheti, hogyan tervezze meg, hajtsa végre és dokumentálja az élelmiszer biztonság irányítási rendszer  hatékony belső auditálását, az audit utógondozását a GMP+ FSA szabvány B1, B3, B4 követelmények és  ISO 19011 szabványok előírásainak megfelelően.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van a GMP+ FSA  szabvány B1, B2, B4 követelményekkel kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez