Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2021. márc. 01., 07:41

Befejezés

2021. márc. 31., 12:00

A szállítóegységek már közelednek?

Lassan lépni kell?

Tegyük meg a következő lépést is közösen!

Azon megbízóink akik február hónapban bizalmat szavaztak nekünk - és „Állománymustra a magtárban” c. kampányunk keretein belül megbízással éltek felénk - további kedvezményekre szereztek jogosultságot, melyek az alábbiak lehetnek.

Amennyiben az általunk február hónapban raktári vizsgálatokon átesett tételek kerülnek feladásra március hónapban - legyen az vasúti vagy dunai szállítás – úgy az áru feladáskori ellenőrzésének tonnadíjából 15% kedvezményt biztosítunk!

 Amennyiben ezen feladásokhoz kapcsolódóan kétpontos ellenőrzésre érkezik egyidejű megbízás egy megbízótól (raktári kitárolás, valamint a szállítójárműbe történő berakodás együttes ellenőrzése), úgy a kapcsolt ellenőrzés tonnadíjából összesen 20 % díjkedvezményt biztosítunk. 

Kérje ajánlatunkat vagy küldje el megrendelését!

Telefonos, személyes vagy emailes megrendelésnél hivatkozzon márciusi "Dupla szerencse" akciónkra, hogy a kedvezményes árakat érvényesíthessük és a kedvezmények rendszereinkben történő helyes rögzítése miatt.*

Ajánlatunk 2021. március 1 és 31. között leadott megrendelésekre érvényes és más kedvezménnyel nem összevonható. 

*Azon partnereink számára, akik raktári ellenőrzéseink alkalmával jelezték, hogy árulehívásaik nem biztos, hogy megvalósulnak március hónapban, lehetőséget biztosítunk előregisztrációra az április havi teljesítések esetére, melyet március 31-ig jelezhetnek megbízásuk megküldésével. Ezesetben kérjük a „Tripla szerencse” jeligére való hivatkozás feltüntetését. 

Kérdéseivel és a részletekkel kapcsolatban forduljon kolléganőnkhöz:
Szolnoki Ilona
Sales Representative/Értékesítő 
t: +36 30 537 5379
e: ilona.szolnoki@sgs.com