Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2021. márc. 29., 09:00

Befejezés

2021. márc. 30., 18:00

Rendezvény helyszíne

Online

Leírás: A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az IFS FOOD 7 szabvány szerinti élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének alapelveit, a belső audit szerepét az élelmiszerbiztonság fenntartásában és fejlesztésében, a belső auditor szerepét és felelősségi körét a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az IFS FOOD 7 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

Célkitűzések: A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák az IFS FOOD 7 szabvány szerinti vagy ezzel egyenértékű élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket. A tanfolyam résztvevője megismerheti, hogyan tervezze meg, hajtsa végre és dokumentálja az élelmiszer biztonság irányítási rendszer  hatékony belső auditálását, az audit utógondozását az IFS FOOD 7 és  ISO 19011 szabványok előírásainak megfelelően.

Hallgatóság: A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van az IFS szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2021. március 29-30.

Díja:
 75.000 Ft/fő + ÁFA