Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. aug. 21., 07:00

Befejezés

2019. aug. 21., 15:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam keretében a résztvevő megismerkedhet a kockázatkezelés számos, szervezeti környezetben használt alapvető eszközével, technikáival és strukturált módszertanával. A tanfolyam bemutatja, hogy csapattagként hogyan kell alkalmazni kulcsfontosságú kockázatkezelési eszközöket a szervezetén belül. A tanfolyam segít megérteni a kockázat alapú gondolkodás szerepét és fontosságát a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy résztvevő képes legyen: megérteni, hogyan végzik a kockázatértékelést az ügyfelek és az érdekelt felek, megismerni a működési kockázat minimalizálására szolgáló megközelítéseket és eszközöket,  hogyan kell a kockázatokat azonosítani a tevékenységek működése során, hogyan kell alkalmazni a kockázatkezelést az ellátási láncon keresztül, feismerni a jellemző kockázatokat, amelyek a szervezeti környezettel kapcsolatosak, megérteni a kockázatkezelés fontosságát a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során, hogyan lehet a kockázatkezelés alkalmazásával megelőzni a termék- és szolgáltatásminőséggel kapcsolatos esetleges problémákat.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan részvevőknek állítottuk össze, akik szeretnék megismerni, megérteni a kockázat alapú gondolkodás szerepét a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során.

Időpontja: 2019. augusztus 21.

Díja: 45.000 Ft/fő + ÁFA