Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. aug. 22., 07:00

Befejezés

2019. aug. 22., 15:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az informatikai szolgáltatásirányítás (ITSM) célját – azaz például a szabályokat, a folyamatalapú keretrendszert és a kapcsolt tevékenységeket –, az informatikai szolgáltatások hatékony megvalósítása és menedzselése érdekében, amelyek segítséget nyújthanak az ISO/IEC 20000-1 szabványak megfelelő rendszer kiépítésében, működtetésében.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  az ISO 22000:2018 követelményeit, segíteni az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam az élelmiszerbiztonság/élelmiszerlánc megközelítést és az ISO 22000:2018 szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2019. augusztus 22.

Díja: 45.000 Ft/fő + ÁFA