Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. aug. 16., 09:00

Befejezés

2019. aug. 16., 16:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az  ISCC szabvány követelményeit, illetve minden olyan fenntartható bioüzemanyag gyártás ISCC specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthanak az ISCC szabványak megfelelő rendszer kiépítésében, működetésében.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  az ISCC szabvány követelményeit, segíteni az üzemanyag gyártás fenntarthatóság irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni az ISCC szabványnak megfelelő irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi fenntartható bioüzemanyag  gyártással kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam a fenntarthatóság, társadalmi felelősségvállallás megközelítést és az ISCC szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított fenntartható bioüzemanyag irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2019. augusztus 16.

Díja: 45.000 Ft/fő + ÁFA

Kérdéseivel kérjük, keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

t 06 1 309 3363

f 06 1 309 3333

e agnes.mucsi@sgs.com