Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. máj. 15., 07:00

Befejezés

2019. máj. 15., 15:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: a GMP+  FSA szabványrendszer követelményeit, illetve minden olyan,  az élelmiszerbiztonság GMP+ FSA specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthatnak az GMP+ FSA szabványoknak megfelelő rendszer kiépítésében, működtetésében.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  a GMP+ FSA szabvány követelményeit, segíteni az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni a GMP+ FSA élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam az élelmiszerbiztonság/élelmiszerlánc megközelítést és a GMP+ FSA szabványok előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2019. május 15.

Díja: 45.000 Ft/fő + ÁFA