Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. ápr. 05., 07:00

Befejezés

2019. ápr. 05., 15:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerkedhet a folyamatszemléletű megközelítés, a folyamatelemzés számos, szervezeti környezetben használt alapvető eszközével, technikáival és strukturált módszertanával, illetve a folyamatok mérésével kapcsolatos üzeti előnyökkel. A tanfolyam segít megérteni a folyamatszemléletű megközelítés szerepét és fontosságát a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy résztvevő képes legyen megérteni: a folyamatszemléletű megközelítés lényegét, a folyamatszemléletet, a folyamat fogalmát, csoportosítását, a szervezet folyamatainak azonosítását, a folyamatok kapcsolatainak és sorrendjének meghatározását, a folyamatoptimalizálás eredményességi és hatékonysági mutatók alkalmazását, a megfigyelő és mérő rendszer meghatározását, a szervezeti szintű adatok elemzését és a vezetői információs rendszer kialakításának fontosságát.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan részvevőknek állítottuk össze, akik szeretnék megismerni, megérteni a folyamatszemléletű megközelítés fontosságát a működésre vonatkozó vezetés irányítási rendszerek alkalmazása és fejlesztése során.

Időpontja: 2019. április 5.

Díja: 45.000 Ft/fő + ÁFA