Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. ápr. 15., 07:00

Befejezés

2019. ápr. 16., 15:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az IFS FOOD 6.1 szabvány szerinti élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének alapelveit, a belső audit szerepét az élelmiszerbiztonság fenntartásában és fejlesztésében, a belső auditor szerepét és felelősségi körét a belső auditálás tervezésében, végrehajtásában, dokumentálásában és utógondozásában, az IFS FOOD 6.1 és az ISO 19011 szabvány előírásaival összhangban.

Célkitűzések:
A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék és elsajátítsák az IFS FOOD 6.1 szabvány szerinti vagy ezzel egyenértékű élelmiszerbiztonság irányítási rendszerének belső auditálásához szükséges ismereteket és készségeket. A tanfolyam résztvevője megismerheti, hogyan tervezze meg, hajtsa végre és dokumentálja az élelmiszer biztonság irányítási rendszer  hatékony belső auditálását, az audit utógondozását az IFS FOOD 6.1 és  ISO 19011 szabványok előírásainak megfelelően.

Hallgatóság:
A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek már van az IFS szabványokkal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk.  A tanfolyam jó alap lehet a már tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezeteknél dolgozók vezető auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2019. április 15-16

Díja: 75.000 Ft/fő + ÁFA