Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Kezdés

2019. márc. 07., 08:00

Befejezés

2019. márc. 07., 16:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Leírás:

A tanfolyam elvégzésével a résztvevő megismerheti: az  IFS FOOD 6.1 szabvány követelményeit, illetve minden olyan  az élelmiszerbiztonság IFS specifikus követelmények terén történt változást, amelyek segítséget nyújthanak az IFS szabványak megfelelő rendszer kiépítésében, működetésében.

Célkitűzések:

A tanfolyam célja, hogy a résztvevő képes legyen megérteni:  az IFS FOOD 6.1 szabvány követelményeit, segíteni az élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer hatékony bevezetését és fenntartását egy szervezetnél, személyesen hozzájárulni az IFS élelmiszer-biztonsági irányítási rendszer folyamatos fejlesztéséhez.

Hallgatóság:

A tanfolyamot olyan résztvevőknek állítottuk össze, akiknek még nincs vagy már van némi élelmiszerbiztonsággal kapcsolatos ismeretük és/vagy tapasztalatuk. A tanfolyam az élelmiszerbiztonság/élelmiszerlánc megközelítést és az IFS szabvány előírásait tekinti át. A tanfolyam jó alap lehet a tanúsított, élelmiszerbiztonság irányítási rendszert működtető szervezetek belső auditor képzésének előkészítéséhez.

Időpontja: 2019. március 7.

Díja: 50.000 Ft/fő + ÁFA

JELENTKEZÉS ITT