Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Névjegy

Meghívó konferenciára a nagyvállalatok energetikai, illetve az ISO 50001 szerinti energiairányítási rendszerek tanúsíttatásának kötelezettségéről. Az eddigi tapasztalatok megosztása mellett fórumot szeretnénk biztosítani a gyakorlati kérdések megvitatására is.

Kezdés

2015. nov. 20., 10:00

Befejezés

2015. nov. 20., 13:00

Rendezvény helyszíne

Budapest, Magyarország

Meghívó

Konferencia az Energetikai Auditálási Kötelezettségről a Hatóság Részvételével

December 5-én lejár az energetikai auditok elvégeztetésének, illetve az ISO 50001 szerinti energiairányítási rendszerek tanúsíttatásának határideje a nagyvállalatoknál.

Az energiahatékonyságról szóló 2015. évi 57. törvény kiadása óta eltelt rövid időszakban már sok tapasztalat gyűlt össze a kötelezettek, a hatóság, az auditorok és a tanúsító szervezetek körében.

Ugyanakkor számos kérdés is felmerült a jogalkalmazás során. Ezeknek a tapasztalatoknak a megosztása és a kérdések megbeszélése céljából a nagyvállalatok vezetőit és munkatársait ezúton tisztelettel meghívjuk a

2015. november 20-án megrendezésre kerülő konferenciára.

A konferencián tág teret szeretnénk biztosítani a gyakorlati kérdések felvetésére és megvitatására: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal, kötelezett nagyvállalat, energetikai auditor és ISO 50001 szerinti energiairányítási rendszer auditorok közreműkődésével.

Részvétel a konferencián 2 fő/cég számára díjmentes. Részvételi szándékukat november 13-ig szíveskedjenek jelezni a lenti Jelentkezési lap Varga Katának való megküldésével.

Bárczi István
Fenntarthatósági Divízió vezetője
SGS Hungária Kft.

Részletes program (PDF 58KB)
Jelentkezési lap (PDF 65KB)

Helyszín: Hunguest Hotel Griff

További információért kérjük, keresse:

Keresztúti Ágnes
SGS Hungária Kft.
Rendszer- és szolgáltatástanúsítás
t: +36 1 309 3344