Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A talajából és vizéből vett minták használatával az SGS szénhidrogén-elemzést végez, egy környezeti vizsgálatot, amellyel kiértékelhetjük a talajban, az üledékben, vízben és levegőben lévő kőolaj-kibocsátást.

Kérjen szakértői csapatunktól értékelést még ma!

A szénhidrogének szerves vegyületek, amelyek elsősorban természetesen előforduló energiaforrásként állnak rendelkezésünkre (kőolaj és földgáz), valamint biomasszaként, például növényi anyagként. A környezetszennyezés, olajkiömlés, vezetékszivárgás és szennyezett ipari telephelyek következményeként talált szénhidrogéneket elemzéssel lehet kivizsgálni. A vizsgálat meghatározza az olaj vagy kőolajszennyezés forrását, idejét és típusát.

A legújabb elemző felszerelés használatával geokémiai technikával mérjük az olajkibocsátást. Jelentéseinkkel Ön:

  • Azonosíthatja a szennyeződés forrását (a telephelyén vagy a szomszédos létesítményekben)
  • Kinyomozhatja a szennyeződés időkeretét (például ha korábban használt ipari telephelyet vett át)
  • Megkülönböztetheti az olajból és kőolajból származó szennyezőanyagokat a biogén forrásoktól, például a növényi anyagoktól

A technika része a nagy felbontású kapilláris gázkromatográfia használata lángionizáló detektorral. Ezzel a módszerrel másképp meg nem szerezhető részletes információkat kapunk, beleértve az öregedést, a mállást, az alkáneloszlást, a biomarkereket, a policiklusos aromás szénhidrogének (PAH) eloszlását és az ismeretlen kémiai szennyezőanyagokat.

Elemzésünkkel tisztázható a szennyeződés felelőse vagy meghatározhatók a legmegfelelőbb helyreállítási technikák.

Kezdje el területe elemzését még ma, és hívja környezetvédelmi törvényszéki csapatunkat!