Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS felszínivíz-tanulmányai biztosítják a természeti erőforrások védelmét azáltal, hogy megvizsgálják és elemzik a vízminőséget.

Mozgó vízvizsgáló laboratóriumaink bárhová elszállíthatók, így a gyors vízelemzés minden helyszínen lehetséges, és megállapítható felszíni vizének minősége. Kielemezzük vize összetételét, felmérjük annak kémiai, biokémiai és mikrobiológiai tulajdonságait. Csúcstechnológiájú felszerelések és speciális számítógépes szoftverek használatával illusztráljuk a kapott eredményt, így érthetően megmutathatjuk Önnek a kezelést igénylő szennyezett területeket. Laboratóriumaink az országos és nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelően akkreditáltak, és az illetékes kormányszervek elismerésével működnek. Kizárólag a legújabb biztonsági szabványoknak megfelelően dolgozunk.

Laboratóriumi vizsgálataink széles körét használhatja környezetvédelmi vizsgálatokra való felszüléshez. Az elemzések felhasználhatók az Ön igényei szerint elkészített vízgazdálkodási terv kifejlesztéséhez. Segíthetünk szennyvízproblémái megoldásában is. A vízminőséggel kapcsolatos jogszabályok betartásához használhatja jelentéseinket, és igazolhatja, hogy minden kötelező előírásnak eleget tesz.

Hívja akkreditált csapatunkat még ma, és gondoskodjon arról, hogy vizét a jövőben is biztonságosan és gazdaságosan használhassa.