Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Vize védelme és a szennyeződés megelőzése érdekben az SGS a felszín alatti vízgyűjtők vizsgálatával meghatározza a vízgyűjtő területet és védelmi zónát létesít.

Hívja tapasztalt hidrogeológusainkat még ma, és ismerje meg talajvíz-szolgáltatásainkat!

A felszín alatti vízbázisok védelme nélkülözhetetlen a köz- vagy a magánvízellátás minőségének biztosítására. Ezért vízszolgáltató vállalatok, helyi hatóságok és a vízelosztás más szereplői jó hasznát veszik talajvízvédelmi szolgáltatásainknak.

Szakértő hidrogeológusaink először meghatározzák felszín alatti vízgyűjtőinek hollétét. Ezt követően különböző tesztekkel és technikákkal felmérjük talajvízkészletei folyásának sebességét. Az eredményeket számítógépes modellezéssel megjelenítjük, így felmérhetjük a lehetséges szennyeződési kockázatokat és körvonalazzuk a vízgyűjtők körüli védelmi zónát.

A szennyeződés-megelőzési zóna elhatárolásához alapos hidrogeológiai ismeretek és tapasztalatok szükségesek. Szakértő személyzetünk és tanúsított laboratóriumi hálózatunk számos esettanulmányon dolgozott világszerte, így kimagasló tapasztalattal rendelkezik a talajvíz-tanulmányok és az azokhoz tartozó számítógépes modellezési technikák terén. Ezen a területen elért teljesítményünk biztosítja, hogy integrált és gyors tervet fog kapni talajvíz-erőforrásai megóvására.

Az SGS-szel való együttműködés minőségi garanciát és szakmaiságot jelent a vízgazdálkodásban. Hívja tapasztalt csapatunkat még ma!