Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A víztartó rétegek jellemzésével az SGS segít a vízszennyeződéshez kapcsolódó kockázatok hatékony kezelésében.

Érdeklődjön hidrogeológiai szakértőinknél még ma!

Egy terület talajvíz-szennyezettsége összetett probléma. A felszín alatti szövevényes vízrendszerekben könnyen a telephelyén kívülre juthat a szennyeződés. A víztartó rétegek jellemzésével segíthetünk Önnek kezelni ezeket a kockázatokat. Ha idejekorán megvizsgáljuk, segíthetünk kordában tartani a víz terjedését, és kezelni a talajvíz-szennyeződés káros hatásait.

A víz jellemzőinek megismerésével a talajvíz terepi vizsgálata során szükség szerint szivattyúzási és nyomkövetési vizsgálatot végzünk, illetve nyomjelző anyagokkal láthatóvá tesszük a vízáramlást. Felmérjük a vízáramlás sebességét, hogy megállapítsuk, milyen gyorsan lépik át a szennyező anyagok a földterületi határokat, és érik el a vízadó rétegeket, folyókat és tavakat.

A vízgyűjtő területek jellemzésének eredményét egy átfogó helyszíni modellbe integráljuk, figyelembe véve a helyi hidrogeológiát - porózus víztartó réteg, repedezett víztartó réteg, karsztosodott területek, hidrogeológiai akadályok jelenléte, és sok egyéb. A tanulmány lehetővé teszi, hogy számításba vegyük a vízzel kapcsolatos helyzetnek megfelelő kockázatkezelési és remediációs technikákat.

Hívja akkreditált csapatunkat még ma, és tudjon meg többet a víztartó rétegekkel és a talajvíz-szennyezettséggel kapcsolatos szolgáltatásainkról.