Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A vízminőség a környezet kiemelkedően fontos és sebezhető része.

Az SGS széles körű szolgáltatásokkal - például megfigyelő kút telepítésével - helyszíni információgyűjtést végez. Hívja kúttelepítő csapatunkat ma!

A talaj vagy a talajvíz helyi szennyeződése olyan környezeti és egészségügyi problémává fajulhat, mely kihathat az Ön vállalkozási területén kívülre is. A nagyszabású tisztítási műveletek anyagi következményekkel járhatnak és cége környezetgazdálkodási politikájának hírnevére is kihathatnak.

Megfigyelő kutak telepítésére irányuló szolgáltatásaink a talajvízzel kapcsolatos nélkülözhetetlen információval szolgálhatnak Önnek. Azonosíthatóak a rejtett kockázatforrások és megelőzhető a környezetszennyezés.

Csapataink kiváló színvonalú fúrási szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére piezométeres megfigyelőkutak üzembe helyezéséhez, melyekkel vízminőség mérés végezhető azokon a helyeken, ahol szennyeződés gyanúja vagy lehetősége áll fenn. A megfigyelő kutak üzembe helyezése után tanúsított laboratóriumaink egész világra kiterjedő hálózata mintavételezést és vizsgálatot hajthat végre az Ön működési területén felmerülő szennyezési problémák azonosítása érdekében. A megfigyelő kutak a helyszínen maradhatnak és rendszeresen újra felkereshetőek vízminősége folyamatos ellenőrzésének érdekében. Külön erre a célra kifejlesztett eszközök és szoftverek használatával végrehajthatjuk talajvízminősége fejlődésének automatizált és állandó revízióját.

Rendszeres jelentéseink felhasználhatók vízkitermelési engedélykérelmek és engedélyek támogatásához, illetve szükség esetén tisztítási tervek elkészítéséhez. A vízminőségi problémák kezelésének területén nemzetközi szinten szerzett többéves tapasztalatunkkal biztosítjuk Önt arról, hogy talajvíz-problémáira megfelelő megoldással tudunk szolgálni.

A víz az egyik legértékesebb és legsérülékenyebb nyersanyaga. Hívja csapatunkat ma, hogy többet tudjon meg a talajvizével kapcsolatos lehetőségek leghatékonyabb kiaknázásáról!