Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Hívja az SGS környezetvédelmi csapatát még ma, hogy meggyőződjön arról, szennyvízkibocsátása nincs káros hatással a környezetre és a természetes vizekre.

Biotikus index mintavételezéssel szűrjük a természetes vizekben (folyók, tavak) és üledékekben előforduló organizmusokat, hogy meghatározhassuk a vízminőséget és az esetlegesen szükséges tisztító kezelést.

A patakok biológiai sokfélesége az egészséges környezet jele. A szennyezett természetes vizekben a különböző organizmusok jelenléte függ azok szennyezéssel szembeni ellenállásától. E fajok jelenlétének felmérése alkotja a biotikus indexen alapuló azonosítás alapját. Míg a fizikai és kémiai elemzések a közelmúlt szennyeződéseit mutatják, a biotikus indexek a hosszú távú szennyezés tanújelei.

A biológiai adatok elemzése olykor összetett és bonyolult. A biotikus indexhez hasonló technikákkal könnyen érthető, pontos adatokat tudunk közölni.

Biotikus indexet használunk az alábbiak azonosítására és felmérésére:

  • Gerinctelenek, oligochaeták, diatómák és fitoplanktonok jelenléte
  • Szennyvízbevezetés hatása  
  • A vízi ökoszisztémák egészsége

Környezetvédelmi csapataink biológiai szolgáltatások széles körében rendelkeznek tapasztalattal Ha eredményeink ökoszisztéma-rendellenességeket mutatnak ki, környezeti felméréseket és több lehetséges megoldást kínálunk a problémákra.

Akkreditált csapatainkkal és nemzetközileg elismert laboratóriumainkkal segíthetünk megfelelni minden országos és nemzetközi víztisztasági szabályozásnak, és minimalizálhatjuk az ipari tevékenységeiből származó kibocsátást és szennyvizet.

Hívja csapatunkat még ma, hogy megtudja, miként segíthetünk olyan környezetgazdálkodási terv megvalósításában, amely optimalizálja üzleti működését és minimalizálja a környezetre gyakorolt káros hatásait.