Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS a ballasztvízmintákon végzett biotikus index vizsgálattal méri fel a természetes vízben található különféle organizmusokat, a vize tisztaságát.

Hívja az SGS vízgazdálkodási csapatát még ma, hogy meggyőződjön arról, szennyvízkibocsátása a lehető legkevésbé van káros hatással a tengeri környezetre!

A patakok biológiai sokfélesége az egészséges környezet jele. A szennyezett vízkészletekben a különböző organizmusok jelenléte függ azok szennyezéssel szembeni ellenállásától. E fajok jelenlétének felmérése alkotja a biotikus indexen alapuló azonosítás és a ballasztvíz-mintavételezés alapját.

Ballasztvíz-mintavételezéssel és biotikus index mintavételezéssel szűrjük a természetes vizekben (folyók, tavak) és üledékekben előforduló organizmusokat, hogy meghatározhassuk a vízminőséget és az esetlegesen szükséges tisztító kezelést. Akkreditált csapataink és vizsgálati laboratóriumaink segítenek megfelelni minden országos és nemzetközi víztisztasági szabályozásnak, és minimalizálhatják az ipari tevékenységeiből származó kibocsátást és szennyvizet.