Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Laboratóriumi elemzés az SGS-től - tartsa be a környezetvédelmi jogszabályokat!

Elismerten világelsők vagyunk a laboratóriumi elemzések területén, melyeket a helyi és a nemzetközi szabványoknak megfelelően, akkreditált laboratóriumokban végzünk. Tapasztalt csapataink különböző laboratóriumi elemzési szolgáltatásokkal segítenek Önnek betartani a környezetvédelmi jogszabályokat. Független környezetvédelmi jelentéseink bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre. Emellett lehetővé teszik, hogy cselekvési tervet vezessen be környezetterhelése csökkentése érdekében.

A mérgező hulladékból eredő környezetszennyezést monitorozni kell; ezt az iparágára vonatkozó környezetvédelmi jogszabályok is előírják. Hulladékelemzési szolgáltatásainkkal megállapíthatja a szabályozott veszélyes szennyezőanyagok szintjét, és tervet foganatosíthat ezen anyagok csökkentésére a működési folyamataiban.

Kérjen még ma laboratóriumi vizsgálatot akkreditált csapatainktól, hogy optimális környezetirányítási gyakorlattal fejleszthesse üzleti innovációit, és javíthassa környezeti teljesítményét.