Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS poliklórozott bifenil (PCB) transzformátorkezelési szolgáltatása segít elektromos transzformátorai és kondenzátorai újrafelhasználásában vagy ártalmatlanításában. Hívja akkreditált csapatainkat még ma, és tudja meg, miként lehet újra felhasználni hulladékát!

Az elektromos transzformátorok és kondenzátorok a poliklórozott bifenilek (PCB-k) fő forrásai. A PCB-k perzisztens szerves szennyező anyagok, amelyek felhalmozódnak a környezetben. A felszabaduló PCB-k évtizedekig veszélyt jelentenek az emberi egészségre és a környezetre.

Akkreditált laboratóriumaink hulladékgazdálkodási szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére, hogy átsorolják vagy újra felhasználják ipari hulladékát. Szétszerelt transzformátorai és kondenzátorai akár 95 százalékát tudjuk nyersanyagként újra használni.

Csapataink engedéllyel rendelkeznek a PCB transzformátorok és kondenzátorok kezeléséhez. Elektromos hulladékát begyűjtjük, nagyméretű berendezéseit pedig saját emelő- és szerelő felszerelésünkkel a helyszínen szétszereljük. Szállításhoz szivárgásmentes konténereket használunk, a tételeket pedig átmenetileg akkreditált laboratóriumainkban tároljuk, ahol kezeljük, majd biztonságosan és jogszerűen ártalmatlanítjuk veszélyes hulladékát.

Minden munkát az országos és nemzetközi szabályozásoknak megfelelően végzünk. Biztos lehet benne, hogy eljárásai megfelelnek az iparági szektorára vonatkozó előírásoknak. Tanúsítványainkkal igazolhatja, hogy hulladéka megfelelően kerül feldolgozásra.

Hívja csapatainkat még ma transzformátorai és kondenzátorai tiszta és környezetvédelmileg biztonságos ártalmatlanításáért!