Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS fék-és hűtőfolyadék-kezelési szolgáltatásai biztosítják a környezetre veszélyes autófolyadékok tiszta ártalmatlanítását. A hulladék lehetséges újrahasznosításáról érdeklődjön akkreditált csapatunknál még ma!

Az autóipari folyadékok, a fék- és hűtőfolyadékok sem házilag, sem ipari mennyiségekben nem ártalmatlaníthatók csatornában illetve hulladéklerakón. Szennyező anyagokat, például oldószereket tartalmaznak, amelyek bekerülhetnek a talajba vagy a vízrendszerbe, így környezeti károkat és egészségkárosodást okozhatnak. Jó hír, hogy a megfelelő elemzéssel ezek a folyadékok újrahasználhatók vagy biztonságosan ártalmatlaníthatók.

Szakértői laboratóriumaink tartályokban vagy konténerekben gyűjtik össze ezeket a szennyező folyadékokat. A tartalmukat elemezve meghatározzuk minőségüket és toxicitásukat. Az anyagot különféle kategóriákba tudjuk lepárolni például ipari újrahasznosítás céljából, így azok alkalmasak új fék- vagy hűtőfolyadék gyártásához, vagy oldószernek a festékipar számára.

A mérgező anyagokkal szennyezett mennyiséget, melyet nem lehet tisztán elkülöníteni, veszélyes hulladékként ártalmatlanítani kell. Segítségére lehetünk e hulladékok tárolásában és kezelésében. Tanácsot adhatunk a folyékony hulladék újrahasznosításáról, vagy megvizsgálhatjuk a fékfolyadékok környezetbarát ártalmatlanítási lehetőségeit.

Minden munkát az országos és nemzetközi szabályozásoknak megfelelően végzünk. Segítünk, hogy Ön is megfeleljen az iparágára vonatkozó törvényeknek. Tanúsításokat állítunk ki, melyekkel igazolhatja, hogy hulladéka megfelelően kerül feldolgozásra.

Hívja csapatunkat még ma egy tisztább, környezetbarát hulladékkezelési megoldásért.