Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS hulladékkezelési szolgáltatásával veszélyes hulladékát elemezheti és csomagolhatja a megfelelő tároláshoz, előkészítheti újrahasznosításra vagy ártalmatlanításra, a vonatozó környezetvédelmi jogszabályoknak megfelelően.

Hulladékkezelő csapatunk minden iparágban megfelelő tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy termékeinek optimális hulladékkezelési megoldást tervezzen. Akkreditált laboratóriumaink segíthetnek ipari hulladéka átsorolásában vagy újra felhasználásában, tárolásában és szállításában. Környezetvédelmi központjainkban tárolóhely áll rendelkezésre, és engedélyük van veszélyes hulladék kezelésére. Ellenőrizzük hulladéka tartalmát szállítás, kezelés és újrahasznosítás, vagy ártalmatlanítás céljából.

Mi alaposan ismerjük az összes hatályos környezetvédelmi jogszabályt és korlátozást. Ön nyugodtan összpontosíthat üzletmenetére, és biztos lehet abban, hogy hulladékkezelése adminisztrációs és megvalósítási lépéseiről gondoskodunk. Iratkezelő rendszerünk veszélyes anyagokra vonatkozó online biztonsági adatlapokat (MSDS) használ a pontos jelentésekhez és annak bizonyítására, hogy műveletei megfelelnek a környezeti egészségi és biztonsági szabályozásnak.

Minden munkát az országos és nemzetközi jogszabályoknak megfelelően végzünk. Segítünk, hogy Ön is megfeleljen az iparágára vonatkozó törvényeknek. Tanúsításokat állítunk ki, melyekkel igazolhatja, hogy hulladékát megfelelően ellenőrizték és tárolták.

Hívja környezetgazdálkodási csapatunkat még ma, hogy biztonságos megoldást találhassunk hulladéka újbóli felhasználására, újrahasznosítására vagy ártalmatlanítására!