Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Hulladékának kezeléséhez és termékbiztonsága javításához az SGS számos környezetvédelmi terep- és mintavételezési szolgáltatást kínál, melyek elősegítik a vonatkozó szabályzatok betartását.

Ha üzleti tevékenysége során veszélyesnek besorolható hulladéktermékekkel foglalkozik, különböző szolgáltatásokat kínálunk hulladéka hatékony, és a jogszabályoknak megfelelő kezelésére. Hulladék- és termékkezelési szolgáltatásaink közé tartozik a hulladék-mintavétel és a szemétlerakók süppedésének monitorozása.

A hulladék megfontolt kezelése üzletileg is előnyös döntés. De ehhez megbízható információkra van szüksége. A laboratóriumi elemzések területén vezető szolgáltatóként átfogó hulladék-mintavételezési és megfigyelési szolgáltatásokat nyújtunk az Ön vállalkozása és a környezet védelme érdekében. Segítünk hulladéklerakója felszínsüllyedésének ellenőrzésében, hogy elkerülje a talajomlást, és segítünk hulladéklerakója kezelésében és tömörítésében.

Kerülje el a költséges büntetéseket, és óvja hírnevét: kezelje ipari hulladékát átlátható és környezetvédelmi szempontból biztonságos módon! Hívja akkreditált csapatainkat még ma, és érdeklődjön hulladék- és termékbiztonsági szolgáltatásainkról!