Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS gyógyszerekkel és kozmetikai szerekkel, valamint hormonvizsgálattal foglalkozó szolgáltatása meghatározhatja, hogy ipari és termelési folyamatai nem szivárogtathatnak-e ilyen vegyületeket a környezetbe. Bővebb felvilágosításért hívja szakértői csapatunkat még ma!

A mérgező vegyi anyagok mellett a gyógyszerek, a kozmetikai szerek és az ápolószerek maradványvegyületeket is tartalmazhatnak, amelyek felhalmozódhatnak a vízben és a talajban. Az ilyen vegyületek maradványai még alacsony koncentrációban is károsíthatják az emberi egészséget és megzavarhatják a helyi ökoszisztémát.

Gyógyszerekkel, kozmetikai termékekkel, valamint hormonelemzéssel foglalkozó szakértői csapatunk nagy tapasztalattal a háta mögött vizsgálja át helyszíni vagy telephelyen kívüli működését. Igény szerint megvizsgáljuk termékeit és összetevőit, hogy azonosítsuk a kockázati tényezőket és a gyógyszerészeti termékekben lévő bioaktív metabolitokat.

Szakértő elemzőkből álló csapatunk a legújabb felszerelések és műszerek használatával környezeti mintát vesz az ivóvízből, a folyó- vagy szennyvízből, a talajból, az üledékből vagy iszapból, a halakból vagy akár a kagyló- és rákfélékből. Megmondjuk Önnek, hol vannak problémás területek a termelési folyamatában és a telephelyén. Szakértői tanáccsal látjuk el a tisztítási és kezelési folyamatok terén; megtudhatja, miként kerülheti el a vizsgált vegyületek környezetbe jutását.

Lépjen kapcsolatba szakértői csapatunkkal még ma, és biztosítsa környezetbarát működését!