Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS MultiTrace segítségével átvizsgálhatja talaját és vizét, és egyetlen gyors elemzéssel szennyező anyagok százainak jelenlétét ellenőrizheti. Hívja szakértő környezetvédelmi átvilágítási csapatunkat még ma!

Az SGS MultiTrace® egy gyors, többkomponensű analitikus osztályozási módszer, amely széles körű elemzést nyújt több száz, a talaj- vagy talajvíz-mintáiban esetlegesen előforduló szennyező anyagról. Lehetővé teszi, hogy előzetes, alapos környezetvédelmi feltárást végezzen földje minőségéről. Ez a gyors, integrált vizsgálati eljárás öt napon belüli eredményt ad. A MultiTrace üzleti érdekeit óvja azzal, hogy információkat ad Önnek területe történetéről, és csökkenti a projektje kezdetén előforduló kockázatokat.

A legkorszerűbb tesztelési technológiánkkal vizsgálható a kis koncentrációjú mikroszennyezők és perzisztens szerves vegyületek (POP-ok) illetve más anyagok egész sora. A 350 célvegyületet gondosan választjuk ki, majd folyamatosan vizsgáljuk és frissítjük, hogy biztosan tartalmazzák a helyi vagy nemzetközi törvények által előírt vegyületeket. Szintén belefoglaljuk azokat az anyagokat, amelyről úgy gondoljuk, a jövőben környezetvédelmi jogszabályok alá fognak tartozni.

A MultiTrace a nemzetközi szabványokhoz akkreditált és versenyképesen árazott valós kockázatértékelési eszköz. A teszteredmények objektív és tudományos alapot adnak további, adott anyagokra jobban összpontosító talaj és talajvíz vizsgálatokhoz is.

Hagyja tapasztalt és nagy tudású csapatunkra környezetvédelmi vizsgálati feladatait! Ha szennyező anyagok széles köréről gyors elemzésre van szüksége, az SGS MultiTrace a legjobb válasz. Hívjon bennünket még ma!