Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS különböző akkreditált laboratóriumi szakelemzési szolgáltatásaival megadja azokat az adatokat, amelyek segítségével környezetvédelmi felelősséggel, a változó környezetvédelmi jogszabályok mindegyikének megfelelve végezheti tevékenységét.

Helyi és nemzetközi szinten is teljesen akkreditált vállalatunk elismert világpiaci vezető a laboratóriumi vizsgálatok és elemzések terén. Tapasztalt csapataink segítenek Önnek termelési módszerei újításában és alakításában, és a környezetvédelmi teljesítményét javító folyamatokban. Környezetvédelmi elemzési paraméterek széles körét vizsgáljuk meg, beleértve:

  • Levegő és gáz
  • Por és részecskék
  • Talaj, iszap és üledék
  • Víz (szennyvíz, talajvíz, felszíni víz, technológiai víz, ivóvíz, ballasztvíz, tengervíz)
  • Hulladék (veszélyes hulladék, ipari hulladék)
  • Csatornavíz és csurgalékvíz
  • Azbeszt és más ásványi szálas anyagok

Amellett, hogy a szennyeződések felderítésére rutinellenőrzéseket végzünk, akkreditált laboratóriumaink globális hálózata részletesebb, speciális elemzésekkel azonosíthatja az összetett, új generációs szennyező anyagok egészen kis koncentrációját is. A legkorszerűbb tesztelési létesítményekben vizsgálhatók a kis koncentrációjú mikroszennyezők és perzisztens szerves vegyületek (POP-k). A 350 célvegyületet gondosan választjuk ki, majd folyamatosan vizsgáljuk és frissítjük, hogy biztosan tartalmazzák a helyi vagy nemzetközi törvények által előírt vegyületeket. Szintén belefoglaljuk azokat az anyagokat, amelyről úgy gondoljuk, a jövőben környezetvédelmi jogszabályok alá fognak tartozni.

Független környezetvédelmi jelentéseink értékes eszközt adnak Önnek - bizonyítékot, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre. Emellett lehetővé teszik, hogy cselekvési tervet vezessen be a veszélyes anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében.

Talaja minősége és tulajdonságai kulcsfontosságúak a jó környezetirányításhoz. A méreganyagokból és a hulladékból eredő szennyezés monitorozása fontos, azt az iparágát szabályozó törvények kötelezően elő is írhatják. Talajelemzésünk segíthet meghatározni a szennyezőanyagok szintjét, így szükség szerint fertőtlenítési tervet készíthet.

Az üzleti folyamatait javító optimális környezetirányítás eléréséhez vegye igénybe akkreditált laboratóriumaink szakszerű elemzési szolgáltatásait!