Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Laboratóriumi elemzés az SGS-től - tartsa be a környezetvédelmi jogszabályokat!

Elismerten világelsők vagyunk a laboratóriumi elemzések területén, melyeket a helyi és a nemzetközi szabványoknak megfelelően, akkreditált laboratóriumokban végzünk. Tapasztalt csapataink különböző laboratóriumi elemzési szolgáltatásokkal segítenek Önnek betartani a környezetvédelmi jogszabályokat. Független környezetvédelmi jelentéseink bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre. Emellett lehetővé teszik, hogy cselekvési tervet vezessen be környezetterhelése csökkentése érdekében.

Talajának tartalmát érdemes megvizsgálni, nem szennyezett-e méreganyagokkal vagy hulladékkal. Lehet, hogy iparágában törvény szabja meg a talaj maximális szennyezettségét. Talajelemzésünkkel meghatározható a környezetvédelmi szennyezőanyagok szintje, és lehetővé válik a fertőtlenítési terv kidolgozása.

Kérjen még ma laboratóriumi vizsgálatot akkreditált csapatainktól, hogy optimális környezetirányítási gyakorlattal fejleszthesse üzleti innovációit, és javíthassa környezeti teljesítményét.