Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezetvédelmi szakértői hulladéklerakó-kezelési vizsgálataikkal garantálhatják, hogy hulladéklerakója biztonságos és optimálisan működtethető. Hívjon bennünket még ma integrált hulladéklerakó-kezelési megoldásért!

A biztonságos és nyereséges hulladéklerakó fenntartása összetett és folyamatos munkát jelent, számos környezetvédelmi megfontolással. Mérsékelnie kell zaj- és szagszennyezését, és ellenőriznie kell a hulladéklerakó tartalmát és kibocsátásait. Előfordulhat, hogy kezelnie kell a talajsüppedés kockázatát is.

Hulladéklerakó-kezelési vizsgálatainkkal megkapja a kockázatértékelést és azokat a részletes információkat, amelyekre szüksége van, ha biztosítani szeretné, hogy lerakója ellenáll a süppedésnek, és alkalmas jövőbeli fejlesztésekre. Hulladéklerakó-kezelési vizsgálatokkal foglalkozó csapatunk teljes átvizsgálást vállal, és megoldások sorát kínálja egy teljesen integrált kezelési tervre. Mi független auditorként dolgozunk Önnel, és minden szükséges információt megadunk ahhoz, hogy betarthassa jogszabályi kötelezettségeit, és kielégítse a jövőbeli tervezési munkálatokhoz szükséges biztonsági feltételeket.

Meggyőződünk arról, hogy telephelye szellőzése és csatornázása megfelelő, és a szennyező anyagok nem szivároghatnak ki a környező talajba és vizekbe. Hulladéklerakó-kezelési vizsgálataink során mintát veszünk a talajából, hogy monitorozzuk a csurgalékvizeket, illetve mérhessük a biogázt. Fúrólyukak és árkok használatával alapos állapotjellemzési tanulmányt végzünk a szennyező anyagok mértékének felderítésére. Talajvíz-modellezési technikáinkkal megvizsgálhatja, miként felügyelheti a föld alatti szennyezőanyagok diszperzióját.

További információért hívja szakértőkből álló csapatunkat!