Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tárolótartály-vizsgálata garantálja tárolótartályai biztonságát és szivárgásmentességét. További tájékoztatásért hívjon minket még ma!

A szivárgásveszély csökkentése kulcsfontosságú, amikor veszélyes anyagokat tárol. A tárolótartályok korróziója környezetszennyezést és mennyiségcsökkenést eredményezhet. Ennek eredményeként fontos gondoskodnia tárolótartályai biztonságáról és megbízhatóságáról - legyenek azok föld alatti vagy felszíni tárolók. Ellenőrzési szolgáltatásaink segítenek a katasztrófák megelőzésében és biztosítják, hogy tárolótartályai minden vonatkozó jogszabálynak megfelelnek.

Megbízható független értékelést, tesztelést és tanúsítást kínálunk tárolótartályai biztonsága érdekében; rendszeres ellenőrzéssel segítünk megelőzni a váratlan tartályszivárgást és elkerülni a költséges fertőtlenítést. A helyi szabályozások és a vonatkozó szabványok és útmutatók betartásával biztosítjuk tárolótartályai szivárgásmentességét.

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és tudja meg, tartályellenőrzési szolgáltatásaink miként biztosíthatják tartályai biztonságát és szivárgásmentességét!