Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Bizonyítsa a munkahelyi egészségvédelem és biztonság iránti elkötelezettségét az SGS OHSAS 18001 biztonsági irányítási szabvánnyal kapcsolatos képzési, auditálási és tanúsítási megoldások portfóliójával.

A munkahelyi egészségvédelem és biztonság iránti elkötelezettség kiemelkedően fontos mind az alkalmazottak, mind az ügyfelek és egyéb érintettek számára. A törvényi előírások is megkövetelik az egyértelmű, proaktív hozzáállást.

Az OHSAS 18001 a munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer szabvány nemzetközileg elismert értékelési követelményeket tartalmaz, A vezető iparági és nemzetközi szabványügyi és tanúsító testületek által kifejlesztett OHSAS 18001 szabvány keretrendszerének segítségével Ön következetesen azonosíthatja és kontrollálhatja az egészségi és biztonsági kockázatait, csökkentheti a baleseti potenciálját, elősegítheti a törvényi előírásoknak való megfelelést és javíthatja az összteljesítményt.

Az OHSAS 18001 szabvánnyal kapcsolatos képzési, auditálási és tanúsítási megoldásainkkal Ön hatékonyan irányíthatja vállalata egészségvédelmi és biztonsági ügyeit. Megoldásainkkal bebizonyíthatja a munkahelyi egészségvédelem és biztonság, valamint a törvényi előírások betartása iránti elkötelezettségét. Tapasztalt szakértőink globális hálózatának köszönhetően biztos lehet abban, hogy az Ön rendszerei összhangban vannak a legkorszerűbb gyakorlattal.

Engedje, hogy segítsünk Önnek az üzletmenet-folytonosság biztosításában munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszerek bevezetésével. Az OHSAS 18001 szolgáltatáscsomagunkkal kapcsolatos bővebb felvilágosításért hívja tapasztalt csapatunkat még ma!