Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezeti átvilágítása segít, hogy még az ingatlan megvétele előtt azonosíthassa a lehetséges környezetvédelmi felelősségeket. Jelentéseink biztosítják azt a független felmérést, amelyre szüksége van.

Mielőtt átvenne egy ipari múltú, esetlegesen szennyezett területet vagy ingatlant, előnyére válhat egy környezetvédelmi megfelelőségi vizsgálat. Környezeti értékelésünkkel megismerheti egy terület esetleges szennyezettségét, így az azzal járó felelősségről is értesülhet, mielőtt a terület valós értékéről döntene. Megvizsgáljuk továbbá a lehetséges jogi károkat, beleértve a kereskedelmi ingatlan-tranzakciókat, és szükség szerint azonosítjuk a megfelelő tisztítási tervet.

Globális környezetértékelő szakértői hálózatunk és tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy professzionális támogatást nyújtsunk Önnek és vállalatának. Mivel pénzügyileg függetlenek vagyunk a termelési vagy kereskedelmi partnerektől, szakértő véleményünk független és pártatlan.

Fordítsa hasznára a környezeti átvilágítás, tanúsítás, mintavételezés és elemzés területén megszerzett páratlan tudásunkat! Innovatív megoldásokat kínálunk területe fertőtlenítésére, és biztosítjuk, hogy üzleti terveit a legnagyobb integritással és titoktartással kezeljék.

További információért hívja környezetvédelmi értékelő szakértőinket még ma!

Környezetvédelmi helyszíni felmérések és tanulmányok széles skáláját kínáljuk vizsgálataink alátámasztására. Szolgáltatásaink igénybevételével megmutathatja vállalata elkötelezettségét a társadalmi és környezetvédelmi kockázatkezelés iránt. Ebbe beletartoznak az Egyenlítői Alapelvek társadalmi és környezeti felelősségvállalási szabványai a fejlesztési projekt pénzügyi kockázatainak kezelésére.

További információért hívja környezetvédelmi értékelő szakértőinket még ma!