Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS energiagazdálkodási szolgáltatásai jobb energiahatékonysági megoldásokat és költségcsökkentést kínálnak Önnek, akár belső irányelveket szeretne betartani, akár jogi kötelezettségeinek tesz eleget, akár a fenntarthatóság iránti elkötelezettségét szeretné bizonyítani. Hívjon bennünket még ma, és érdeklődjön egy energia audit hasznáról!

Az energiahatékonyságba való beruházás megtakarítási lehetőségeket kínál és javítja jövedelmezőségét. Mivel az épületek adják az energiafelhasználás 40 százalékát, és az üvegházhatásúgáz-kibocsátás mintegy harmadát, egyre több jogszabály és finanszírozási kezdeményezés irányul feléjük. A működési költségek csökkentése mellett a hatékony energiagazdálkodási gyakorlatok segíthetnek a vonatkozó energiaszabályozások betartásában, és környezetterhelése csökkentésében is.

Elkötelezett nemzetközi energiagazdálkodási szakértőink nagy tapasztalattal rendelkeznek az energiahatékonyságot célzó intézkedések vizsgálatában és azonosításában. Ha épületéhez kér teljesítményértékelési elemzést, létesítménye fő energiaproblémáit szeretné előzetes audit segítségével azonosítani, a számba vehető energiahatékonysági módszereket részletező általános auditra van szüksége, vagy beruházás előtti audittal mérné fel az esetlegesen nagy költségekkel járó energiatakarékossági lépéseket, zöldenergia auditjaink segítségével javíthatja jövedelmezőségét, csökkentheti szén-dioxid kibocsátását és kellemesebb munkahelyi környezetet hozhat létre.

Energia auditjaink olyan nemzetközileg elismert módszereket követnek, mint az IEA-ECBCS 11. melléklete, vagy az ASHRAE, és tartalmazzák az alábbi folyamatokat és eredményeket:

  • Energiafogyasztó berendezések és rendszerek működés közbeni felmérése a helyszínen
  • Az épület üzemeltetésének megértése, kölcsönhatása a benne tartózkodókkal, a működési renddel és az időjárással
  • Az épületre vonatkozó és a közműadatok begyűjtése és elemzése, beleértve a telepített berendezések vizsgálatát, az energiaszámlák és a fogyasztáseloszlás elemzését
  • Energiatakarékossági módszerek kiválasztása és értékelése a kedvezőbb energiafogyasztás eléréséért
  • Energiatakarékossági lehetőségek felbecsülése, beleértve az egyes energiatakarékossági lehetőségek becsült megtérülési időszakát illetve a megtérülés mértékét (Return of Investment, ROI)

Új építések vagy átépítések esetében megvizsgáljuk az energiahatékony tervezés és építés lehetőségeit. Energiatakarékossági intézkedéseket ajánlunk, és azonosítjuk azokat a szubvenciókat vagy ösztönző rendszereket, amelyek az iparágában vagy ágazatában elérhetőek.

Energia auditjainkat követően energiacímkét bocsáthatunk ki az Ön számára. A megfelelőséget és energiatakarékosságot bizonyító címke előnyére szolgál telephelye értékesítésekor vagy bérbe adásakor.

Hívja tapasztalt csapatainkat még ma, és kérjen energia auditot!