Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS zöld építéssel foglalkozó környezetvédelmi csapatai tanácsadási, értékelési, vizsgálati és tanúsítási szolgáltatások átfogó skáláját kínálják.

Segítünk betartani a környezetvédelmi jogszabályokat, maximalizálni a víz-és energia erőforrásait és minimálisra csökkenteni környezetterhelését.

Egy fenntartható vagy zöld épület olyan tervezés eredménye, amely növeli az energia- és vízhasználat hatékonyságát, és optimalizálja az építőanyagok felhasználását. A jobb tervezés, építés és fenntartás az épület egész élettartama során csökkenti egy épület káros hatását az emberi egészségre és a környezetre. A zöld épületek pénzt takaríthatnak meg, és növelik személyzete termelékenységét. Javítják cége pénzügyi értékelését, és többféleképpen hozzájárulnak a fenntarthatóság iránti elkötelezettsége bizonyításához.

Globális tapasztalatunk lehetővé teszi, hogy sokoldalúan lássuk át feladatunkat, és segíthessünk Önnek időben és költségvetésen belül elérni fenntarthatósági céljait.

Növelje építménye értékét, és élvezze a nagyobb erőforrás-hatékonyság gazdasági, társadalmi és környezetvédelmi előnyeit - hívja tapasztalt csapatunkat még ma!