Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS karszt-tanulmányai segítenek elkerülni a területei alatti üreges kőzeteket és földomlásokat. További tájékoztatásért hívjon minket még ma!

A karbonátos kőzetekben (avagy a karsztban) üregek alakulhatnak ki, amelyben talajvíz keringhet. A karbonátos kőzetek oldódása föld alatti kőzetomlásokhoz vezethet, és szerkezeti károkat okozhat területén vagy épületében.

Ha szeretné elkerülni a területét érő költséges károkat, tereptanulmányaink felmérhetik a kockázatot jelentő pontokat, és karszt kockázatkezelési tervet dolgozhatnak ki. Előkészítő tanulmányt készítünk területéről, hogy megvizsgáljuk a helyi geológiai és a talajállékonysági adatokat. Dokumentációs tanulmány és néhány felszíni fúrás elvégzésével elővigyázatossági lépéseket ajánlunk a kivitelezés idejére. Egyes esetekben, különösen ahol karsztosodott zónákat mutattak ki, kifinomultabb technikák használatára, például tomográfiával és mikrogravimetriával végzett geofizikai vizsgálatokra lehet szükség a karszt kockázatkezeléshez.

A karszt kockázatkezelés komoly kérdés, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Hívja szakértői csapatunkat még ma, és biztosítson magának egy területéhez illő tervet!