Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS környezetvédelmi és társadalmi hatásvizsgálatai megmutatják, hogy üzleti vállalkozása miként járulhat hozzá a helyi fejlődéshez, anélkül, hogy károsítaná a környezetet.

A világ vezető felülvizsgáló szervezeteként környezeti hatásvizsgálatokat és társadalmi hatásvizsgálatokat végzünk annak érdekében, hogy meghatározzuk: üzleti tevékenységei milyen hatással vannak a helyi közösségre és a tágabb környezetre.

Környezeti teljesítménye részletes felméréséhez hasznára lehetnek korszakalkotó vizsgálati és monitorozási létesítményeink. Akkreditált, tapasztalt technikusaink nagy szakértelemmel kínálnak Önnek innovatív megoldásokat a vonatkozó energiaszabályozások betartása és környezetterhelése csökkentése érdekében.

A környezetvédelmi értékelésben iparági vezető vállalatként segítünk Önnek biztosítani, hogy felszerelése és létesítményei az összes vonatkozó építőipari és ingatlankezelési szabványnak és előírásnak megfeleljenek.

Egy környezeti és társadalmi hatásvizsgálat megmutatja elkötelezettségét az iránt, hogy kedvező hatást gyakoroljon helyi környezetére és közösségére. Bővebb felvilágosításért hívja akkreditált környezetértékelő csapatunkat még ma!