Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szennyező anyagok viselkedéséről és mozgásáról készült tanulmánya meghatározhatja a szennyező anyagok haladási útját a területén; minden típust felmér, majd kijelöli a megfelelő helyreállítási tervet. További tájékoztatásért keresse szakértőinket még ma!

A területén lévő szennyező anyagok, például a fémek, a klórozott oldószerek, a szénhidrogének és a növényvédőszerek szétterjedhetnek, és bejuthatnak a szomszédos vízgyűjtőkbe, folyókba vagy védett víztartó rétegekbe is. Némelyikük szilárd formában lehet jelen, de feloldódhat, ezáltal szétterjedhet talajvizében vagy talajában.

A szennyezés elterjedésének megakadályozására a legjobb megoldás, ha ismeri a területén jelen lévő szennyező anyagok terjedési sebességét. A szennyező anyagok viselkedéséről és mozgásáról készült tanulmány segítségével pontosan megismerheti a talajvizében jelen lévő szennyező anyagok viselkedését.

Háromdimenziós hidrogeológiai modellezéssel szimuláljuk a szennyező anyagok viselkedését a talajvizében, így felmérhetjük a vízszennyeződések hatásának természetes csökkenési mintáit. A legújabb modellezési szoftverek használatával integráljuk a helyi geológiai és hidrogeológiai környezetet, az esőzési, átszivárgási és hígulási feltételeket, majd talajvíz kinetika segítségével modellezzük a biokémiai reakciókat.

Tanulmányainkra támaszkodva megfelelő helyreállítási technikákat, és az adott helyzetnek megfelelő rendszeres ellenőrzési tervet ajánlunk. Hívjon minket még ma, és tudja meg, hogyan monitorozza és ellenőrizze területe szennyezettségét!