Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS kimutatja az azbeszt és más szabályozott vagy betiltott belélegezhető ásványi szálas anyagok jelenlétét, amelyek az egészségre ártalmasak lehetnek.

Védje meg munkavállalóit és vállalkozását - hívja azbesztkezelési szakértőinket most egy telephelyéhez illő tervért!

Az azbesztnek, kristályos szilícium-dioxidnak és más ismert rákkeltő ásványi szálas anyagoknak való expozíciót ellenőrizni, szabályozni kell, vagy meg kell szüntetni. Akkreditált csapataink számos ágazatban rendelkeznek tapasztalattal az azbeszt kezelésében. Területi vizsgálatot és azbesztkezelési tervet adunk Önnek, hogy biztosítsuk: munkavállalói minden egészségi és biztonsági szabványnak és jogszabálynak megfelelő, kockázatmentes környezetben dolgoznak.

Az azbesztet engedéllyel rendelkező szakembereknek kell eltávolítania, szigorú egészségi és biztonsági feltételek mellett. Engedéllyel rendelkező azbesztkezelő szakemberek világméretű hálózata áll rendelkezésünkre, hogy felügyeljék és monitorozzák e veszélyes anyag diszkrét eltávolítását. Ha telephelyén jelen van a veszélyes azbeszt, Önnel együtt dolgozva megelőzzük a költséges szennyeződést és biztosítjuk a biztonságos munkahelyet.

Hívjon minket még ma, hogy megszüntethesse azbesztkitettségi kockázatát!