Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Ha szeretné megismerni a szennyezett talaj tisztításának leghatékonyabb módját, az SGS helyreállítási tanulmánya felméri a szóba jöhető lehetőségeket.

Hívja szakértői csapatunkat még ma!

A talaja ipari eredetű szennyező anyagokkal való szennyeződése károsíthatja az egészséget, az ökoszisztémákat és a vízkészleteket. Előnyös döntés csökkenteni környezetterhelését, és talaja tisztításával növelni területe értékét.

Akkreditált környezetvédelmi csapataink helyreállítási tanulmányt végezhetnek területén. Ezzel biztosítható, hogy a helyreállítás leghatékonyabb módja kerül kiválasztásra, amely illik a szennyeződés típusához és mértékéhez. Elemezzük a szennyező anyagok jelenlétét, és megvizsgáljuk geológiai és hidrogeológiai tulajdonságait a lehetséges megoldások kidolgozásához.

Tanulmányunk szigorú módszereket követ, biztonságos és költségkímélő technikákat használ, és a legújabb jogszabályi követelményeknek megfelel. A végeredmény egy személyre szabott helyreállítási terv, amely jól érthetően összeveti az igényeihez illő helyreállítási lehetőségeket.

Az elérhető helyreállítási lehetőségek, többek között:

  • In situ technikák: bioremediáció, szennyezőanyagok hatásának természetes csökkentése, (bio) ventilláció, (bio) levegőztetés, áteresztő reaktív résfalak, talajgőz-kitermelés és befecskendezés
  • Helyszíni technikák: "szivattyúzás és kezelés" a szivattyúzott víz helyszíni kezelésével (szeparátorok, stripper torony, aktivált szén), földgazdálkodás és talajkezelés mobil egységekkel
  • Helyszínen kívüli technikák: a szennyezett föld kiásása, valamint kezelési központban történő felmérése (biológiai, fizikokémiai, termál, hamvasztási kezelések szerint, és így tovább)

Az utána következő helyreállítási munkákhoz ellátjuk a műszaki és adminisztrációs információkat egyesítő pályázati specifikációval, amelyre szüksége van a szakértő szerződéses partnerek számára. Emellett helyreállítási árajánlataival kapcsolatos független tanáccsal és összehasonlító kiértékeléssel is ellátjuk.

A fertőtlenítési munkálatok során megbizonyosodunk arról, hogy beszállítója megfelel a pályázat specifikációinak, valamint felügyeljük a biztonsági megfelelést. Helyszíni jelenlétünk azt jelenti, hogy kezelhetjük a kiásott föld válogatását és mintavételezését, valamint a talajvíz-ellenőrzést, amelyre a helyreállítási folyamat részeként szükség lehet.

Használja ki szakértelmünket, és hívja szakértői csapatunkat még ma egy területéhez illő helyreállítási megoldásért!