Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A beszennyezett területek fertőtlenítésekor, hogyan bizonyosodhat meg az alkalmazott tisztítási technikák helyességéről?

A helyes megoldás megtalálása érdekében az SGS megvalósíthatósági tanulmányt készíthet. Hívjon bennünket ma!

Az alkalmazandó remediációs eljárás mérlegelésekor, mindig a legmegfelelőbb és a leginkább költséghatékony technikákra összpontosítunk. Bizonyos esetekben további vizsgálatok szükségesek azért, hogy megbizonyosodjunk a talált megoldás helyességéről és hogy ellenőrizzük annak praktikus alkalmazhatóságát. Az ezekből a célokból elvégzett helyi és laboratóriumi elemzésekkel közelebbről is megvizsgáljuk az Ön helyzetének megfelelő remediációs eljárást.

Ezen további vizsgálatok tesztek bizonyos részei a megvalósíthatósági tanulmányhoz szükségesek és tartalmazzák a következőket:

  • Specifikus fizikai-kémiai elemzések – ezek mozgó laboratóriumaink vagy tanúsított laboratóriumaink segítségével valósulnak meg a helyi paraméterek (elektromos vezetőképesség, feloldódott oxigén, redoxpotenciál) a fizikai paraméterek (alkalitás, zavarosság, szuszpendált részecskék) és a kémiai paraméterek (anionok, kationok, kémiai oxigén igény, teljes szerves szén) tanulmányozása végett.

  • Szimulált remediáció a laboratóriumi tesztekben – jellegzetes talaj- és talajvízminták vizsgálatával és tápanyagok vagy baktériumok alkalmazásával laboratóriumunkban tanulmányozzuk a szennyező anyagok reakcióját és a javasolt remediációs eljárás hatékonyságát.

  • In situ pilot vizsgálatok – ellenőrizhető a javasolt eljárás hatékonysága, a pilot vizsgálat terepen is végrehajtható, így a javasolt megoldás kis léptékben tesztelhető.

  • Természetes csillapodás felmérése– ellenőrizzük, hogy a szennyezett terep fizikai-kémiai állapota támogatja-e a természetes csillapodást. Ebben az esetben ez a megoldás egy érdekes alternatíva lehet gazdasági szempontból. Gazdag gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk a szénhidrogén és a klórozott oldószerek kezelésének terén.

A megfelelő remediáció megvalósíthatóságának felmérése céljából forduljon akkreditált csapatainkhoz, akik azonosítják az alkalmazandó megoldást.