Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS tájékozódó "első lépés" tanulmányával tisztább képet kaphat területéről. További tájékoztatásért hívja szakértőinket még ma!

Ha üzletet vásárol, területet kezel vagy egyszerűen megváltoztatja jelenlegi fő tevékenységét, nem hagyhatja figyelmen kívül területe múltbéli történetét, és azt a tényt, hogy korábbi ipari használat miatt szennyeződhetett.

A tájékozódó "első lépés" tanulmánnyal alaposabban megismerheti területe talajának és talajvizének állapotát. A kezdeti vizsgálat elengedhetetlen, és többféle szituáció teheti szükségessé: egy ipari vevő, aki felújítja engedélyét vagy üzletvitelt vált; egy benzinkút-tulajdonos vagy magáncég, aki szennyeződésre gyanakszik; ügynök, aki szennyeződésre gyanakszik újonnan vett földterületén; régi elhagyott területet kezelő közhivatal. Egyes hatóságok, vagy potenciális vevők az "alapállapot" szennyeződési besorolását meghatározó tanulmányt igényelhetnek.

Bármi legyen is az ok, mi elvégezzük a tájékozódó, "első lépés" tanulmányt, amellyel gyors eredményeket garantálunk Önnek. A területi szennyezettségi tanulmány része:

  • Mintavételezési stratégia kifejlesztése és vizsgálati módszerek ajánlása talajra és talajvízre, a törvényi, jogszabályi követelményeknek megfelelően.
  • Kézi (ütve fúró) vagy gépi (fúrógépek, kotrógép) fúrások elvégzése, a céloktól és költségektől függően
  • Piezométerek (kis átmérőjű kutak) telepítése a talajvíz mintavételezésére
  • Környezeti helyszínfelmérés és elemzés tanúsított laboratóriumainkban
  • Analitikai adatok értelmezése a jogszabályi köszöbértékekkel
  • Konklúziók kialakítása a talaj állapotáról, valamint lehetséges ajánlások kiegészítő tanulmányokra, amelyekre szüksége lehet területe felméréséhez

Minden munkánkat a legújabb biztonsági szabványoknak megfelelően, titoktartással végzünk.

Hívjon minket ma, és tegye meg az első lépést területe kulcsfontosságú információinak megismeréséhez!