Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS jellemzési és állapotfelmérési tanulmányai tejes mértékben felmérik területe szennyezettségi állapotát, így Ön kiválaszthatja a megfelelő tisztítási megoldásokat. További tájékoztatásért hívjon minket ma!

Amint megismerte területe történetét, és elvégezte az orientációs, avagy "első lépés" tanulmányt, szükséges lehet a területén jelen lévő szennyeződések részletesebb tanulmányozása. Egy részletesebb vizsgálatra lehet szükség - karakterizációs vagy állapotfelmérési tanulmányra. A tanulmány során megvizsgáljuk talaját és talajvizét, így megkapja a szükséges információt a helyes tisztítási stratégiához.

A karakterizációs vagy állapotfelmérési tanulmány több tanulmányozási fázisban deríthet fényt a szennyezettség részletes jellemzőire. Vizsgálatainkat addig folytatjuk, amíg a szennyeződést teljes mértékben megismerjük. Ehhez piezométerek telepítésére és talaj- illetve talajvízmintákra lehet szükség. Alternatív technikákkal is ellátjuk, ha területe ezt igényli.

Az állapotjellemzési tanulmány kiterjedhet részletesebb vizsgálatokra, például a a talajban végzett mélyfúrásokra, alapkőzetben végzett fúrásokra, permeabilitás- és nyomon követhetőségi vizsgálatokra, talaj granulometriás vizsgálatokra, valamint a talajvíz áramlásának irányára és sebességére.

Hívjon bennünket még ma! Csúcsminőségű állapotjellemzési tanulmányunk garantálja, hogy pontosan megismerje területe szennyeződését, a helyreállításhoz pedig megkapja a leginkább költséghatékony és ésszerű megoldásokat.