Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS fenntartható barnamező-gazdálkodási megoldásokat kínál az elhagyott területek újjáélesztése és újbóli használata érdekében. Hívja környezetgazdálkodási csapatainkat még ma, és tudja meg, hogyan vezethető vissza a közösségbe használaton kívüli területe!

A barnamezők - használaton kívüli, elhagyott területek - tájsebek és nem egyszer az ipari múlt hagyatékai. Nehézipari tevékenység eredményei abból az időből, amikor még nem törődtek úgy a környezettel, ahogyan ma törődünk. Ha hatékonyan és szakértő módon kezeljük őket, ezek a barnamező-területek nagy lehetőségekkel rendelkeznek a föld újrahasznosítási programokban. A területeket újra lehet fejleszteni, és ezt követően ismét a közösség javára válhatnak.

Barnamező-gazdálkodási szolgáltatásaink segítenek felmérni használaton kívüli területeit. A területet érintheti azbeszt, talaj- és vízszennyezettség, veszélyes anyagok jelenléte és más szennyeződések. Területe legmegfelelőbb újraélesztéséért szakértőink együtt dolgoznak építészekkel, szerződéses partnerekkel és a helyi hatóságokkal. Együtt megvizsgáljuk a szóba jöhető innovatív megoldásokat, így segítünk megfelelni a területre vonatkozó igényeknek és szabályozási követelményeknek.

Barnamező-felmérésünk célja, hogy rávilágítsunk területe esetleges problémáira, és hatékony technikai megoldásokat fejlesszünk ki a helyreállításra, a hulladék-eltávolításra, az azbesztmentesítésre, az újrafejlesztésre és a föld újrahasznosítására. Segítünk Önnek beruházása gazdasági hozadékának felbecsülésében, a projekt fejlesztésének és ütemtervének függvényében.

Projektje sikerét számos barnamező-projektünk kreativitással és innovációval történő kezelésében szerzett tapasztalatunk biztosítja. Hívjon bennünket még ma egy integrált tervért, amellyel helyreállíthatja barnamező területét!