Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS szennyezett területekkel foglalkozó tanulmánya segít Önnek elkerülni a környezeti katasztrófákat és a talaj- illetve talajvíz-szennyezettség következményeit. Segíthetünk megóvni területét, és elkerülni a költséges visszamenőleges tisztítási tevékenységet.

A talaj vagy a talajvíz szennyeződése olyan környezeti és egészségügyi problémává fajulhat, mely messze kihathat az Ön vállalkozási területén kívülre is. Bizonyított tapasztalatunk és nemzetközi hálózatunk garantálja a minőségi szolgáltatást a világ bármely pontján: mi gyorsan és hatékonyan megoldjuk talajvíz-szennyezettségi problémáját.

Tudományos szakértőkből álló hálózataink tanúsított laboratóriumaink és helyszíni mobil berendezések használatával megállapítják, van-e szennyeződés a telephelyén. Önnel együttműködve kidolgozunk egy sikeres környezetirányítási programot és egy költséghatékony tervet a telephely üzemen kívül helyezésére vagy fertőtlenítésére.

A szennyezett területekről készült felméréseinket felhasználva független tanácsot adunk Önnek, melynek segítségével vállalata minden jogszabályi követelménynek megfelelhet. További információért hívja szakértői csapatunkat!