Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az üvegházhatású gázok (ÜHG) kibocsátásának kötelező és önkéntes jelentéséhez az SGS igazolási és tanúsítási szolgáltatásokat kínál Önnek.

Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy az ÜHG-kibocsátás és a kibocsátáscsökkentések jelentése teljes, következetes és pontos legyen. Kibocsátási tanúsítványunk megállapítja, hogy az emisszió megfelel-e a határértékeknek és az önkéntes jelentés követelményeinek. Elvégezzük a kibocsátáscsökkentések tanúsítását is. Éghajlatváltozási programunk segítségére lesz az ÜHG-kibocsátás kereskedelemben is. A hitelesítési eljárások szabványosításával programunk segítségére lehet a nemzetközi rendszerekhez való csatlakozásban.

Éghajlatváltozási szolgáltatásaink részei a szén-dioxid lábnyom felmérésére, a szén-dioxid csökkentési elkötelezettsége igazolására és a szén-dioxid semlegesség és -címkézés elérésére szolgáló különféle rendszerek. A projektek jóváhagyásakor gondoskodunk arról, hogy azok megfeleljenek a vonatkozó alkalmassági feltételeknek. Állunk rendelkezésére, akár az Európai Unió kibocsátáskereskedelmi rendszeréhez szeretne csatlakozni, akár Tiszta Fejlesztési Mechanizmus projekten dolgozik, akár pusztán jelenteni szeretne az egyre növekvő számú önkéntes vagy állami alapú kezdeményezések egyikének.

Hívjon bennünket még ma, és érdeklődjön az iparágában elérhető éghajlatváltozási szolgáltatásainkról, melyek versenyelőnyt biztosíthatnak vállalata számára.