Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS akkreditált környezetvédelmi laboratóriumi szolgáltatásai analitikai paraméterek széles körének vizsgálatával adják meg a szükséges adatokat ahhoz, hogy megfelelhessen a környezetvédelmi jogszabályi követelményeknek, vagy felmérhesse tevékenysége káros hatásait. További tájékoztatásért keresse szakértői csapatunkat még ma!

Győződjön meg arról, hogy a szükséges környezetvédelmi megfontolásokkal működik, és betartja az összes, változó környezetvédelmi jogszabályi követelményt! Környezetvédelmi paraméterek széles skáláján alapuló különböző mátrixok független elemzésével ellátjuk Önt a szükséges adatokkal.

Környezetvédelmi vizsgálataink és elemzéseink a következő mátrixokat foglalják magukba:

  • Levegő és gáz
  • Talaj, iszap és üledék
  • Víz (szennyvíz, talajvíz, felszíni víz, technológiai víz, ivóvíz, ballasztvíz, tengervíz)
  • Hulladék (veszélyes hulladék, ipari hulladék)
  • Csatornavíz és csurgalékvíz
  • Azbeszt és más ásványi szálas anyagok
  • Por és részecskék

ISO 17025 szabványnak megfelelően akkreditált laboratóriumaink egész világra kiterjedő hálózata rutinelemzések elvégzésével igazolhatja a szennyeződések jelenlétét. Cégünk megfelelő tapasztalattal és technológiával rendelkezik ahhoz, hogy részletesebb, szakosodott elemzések elvégzésével azonosíthassa az összetettebb, új generációs szennyező anyagok akár nagyon alacsony koncentrációját is.

Nagyfelbontású laboratóriumaink továbbá gyors és többkomponensű elemzéssel szennyező anyagok százainak jelenlétét ellenőrizhetik. A legkorszerűbb vizsgáló létesítményekben kimutathatók a kis koncentrációjú mikroszennyezők és perzisztens szerves vegyületek (POP-k), beleértve a dioxinokat és más anyagokat. A célvegyületeket gondosan választjuk ki, majd folyamatosan vizsgáljuk és frissítjük, hogy biztosan tartalmazzák a helyi vagy nemzetközi törvények által előírt vegyületeket. Újító módon szintén belefoglaljuk azokat az anyagokat, amelyről úgy gondoljuk, a jövőben környezetvédelmi jogszabályok alá fognak tartozni.

A környezetvédelmi elemzésekről készült jelentéseink értékes eszközt adnak Önnek - bizonyítékot, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre. Emellett lehetővé teszik, hogy cselekvési tervet vezessen be a veszélyes anyagok kibocsátásának csökkentése érdekében. Tapasztalt csapataink segítenek Önnek eljárási módszerei újításában és adaptálásában, amivel hozzájárulhat környezeti teljesítménye fejlesztéséhez.

Laboratóriumi hálózatunk globális szinten látja el Önt Elektronikus Adatátadással (EDD), aminek segítségével hatékonyabban kezelheti környezeti adatait.

Mivel függetlenek vagyunk az ipari vagy ágazati szervezetektől, hatóságoktól és érdekvédelmi csoportoktól , biztos lehet abban, hogy megoldásaink az Ön igényeinek megfelelően készülnek, és javítják üzleti teljesítményét és hírnevét.

Hívja szakértő laboratóriumainkat még ma megbízható, pontos elemzésekért és egy személyre szabott cselekvési tervért!