Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Laboratóriumi elemzés az SGS-től - tartsa be a környezetvédelmi jogszabályokat!

Elismerten világelsők vagyunk a laboratóriumi elemzések területén, melyeket a helyi és a nemzetközi szabványoknak megfelelően, akkreditált laboratóriumokban végzünk. Tapasztalt csapataink különböző laboratóriumi elemzési szolgáltatásokkal segítenek Önnek betartani a környezetvédelmi jogszabályokat. Független környezetvédelmi jelentéseink bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre. Emellett lehetővé teszik, hogy cselekvési tervet vezessen be környezetterhelése csökkentése érdekében.

Levegőelemzésünk segítségével csökkentheti veszélyes kibocsátását és eltávolíthatja az emberek egészségét károsító anyagokat. Pontosan felmérjük és függetlenül igazoljuk károsanyag-kibocsátását, hogy segítsük a jogszabályoknak való megfelelésben és a szabályozott szennyező anyagok kibocsátásának csökkentésében.

Kérjen laboratóriumi vizsgálatot akkreditált csapatainktól még ma, hogy jó környezetirányítási gyakorlattal fejleszthesse üzleti innovációit, és javíthassa környezeti teljesítményét.