Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

Az SGS kimutatja az azbeszt és más szabályozott vagy betiltott belélegezhető ásványi szálas anyagok jelenlétét, amelyek az egészségre ártalmasak lehetnek.

Védje meg munkavállalóit és vállalkozását - hívja azbesztkezelési szakértőinket most egy telephelyéhez illő tervért!

Az azbesztnek, kristályos szilícium-dioxidnak és más ismert rákkeltő ásványi szálas anyagoknak való expozíciót ellenőrizni, szabályozni kell, vagy meg kell szüntetni. Akkreditált csapataink számos ágazatban rendelkeznek tapasztalattal az azbeszt kezelésében. Területi vizsgálatot és azbesztkezelési tervet adunk Önnek, hogy biztosítsuk: munkavállalói minden egészségi és biztonsági szabványnak és jogszabálynak megfelelő, kockázatmentes környezetben dolgoznak.

Azbeszttel kapcsolatos helyszíni és mintavételezési szolgáltatásaink segítenek megszüntetni a veszélyes azbesztnek, és más ásványi és természetes rostoknak való kitettségét. Helyszíni azbesztkezelő csapatunk monitorozza levegőjét, és gondosan mintát vesz minden gyanús területről. A mintákat akkreditált laboratóriumainkban megvizsgáljuk, és kimutatjuk az azbeszt és más rostok jelenlétét, fajtáját és mennyiségét.

Hívjon minket még ma, hogy megszüntethesse azbesztkitettségi kockázatát!