Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A környezetgazdálkodáshoz és a biztonsághoz - akár új kivitelezési projektbe kezd, akár bánya üzemen kívül helyezésén dolgozik - tiszta helyszínre van szüksége mind a projekt kezdetén, mind a végén.

Az SGS mozgó környezetvédelmi laboratóriumi szolgáltatásokkal, gyors és megbízható helyszíni adatokkal áll rendelkezésére a költségvetésén és idején belül teljesíthető költséghatékony projektért.

A környezet és az emberi egészség védelme érdekében területe átvilágítására és környezetgazdálkodásra lehet szükség a szennyező anyagok eltávolítása és a talaj és a víz kármentesítése érdekében. Míg a terepen végzett műveletek általában költséges részei egy környezetvédelmi projektnek, mi költséghatékony helyszíni laboratóriumi szolgáltatásokat nyújtunk. A gyors és megbízható adatok kulcsfontosságúak a projekt időkeretének betartásához és a költséges készenléti idő csökkentéséhez. A valós idejű adatok felgyorsítják az elemzést, és lehetővé teszik, hogy a termelékenységét csökkentő munkaszünetek nélkül folytassa üzleti tevékenységét.

Mozgó környezetvédelmi laboratóriumi szolgáltatásaink megadják a terepanalízist és a kulcsfontosságú adatokat az adott szituációnak megfelelő költséghatékony tervhez. Környezeti hatásvizsgálatot, környezeti kockázatértékelést, átvilágítási és zárási adatokat szolgáltatunk egy sor nemzetközi projekthez. Szolgáltatásainkat városi, megyei, állami szervezetek, valamint katonai, ipari és bányászati létesítmények veszik igénybe. Kizárólag a Környezetvédelmi Ügynökség legfrissebben jóváhagyott elemzési módszereit használjuk, és figyelünk Ön helyett a jogszabályi megfelelőségre.

Vizsgálataink a következőkre terjednek ki:

• Mikrobiológiai aktivitások felmérése
• Ivóvíz biztonságosságának tesztelése
• Vízkezelési folyamat optimalizálása
• Kőolaj származékok és nehézfűtőolajok (gázolaj, dízel és szermaradványok)
• Poliklórozott bifenilek
• Illékony szerves vegyületek

Mi segítünk Önnek kifejleszteni egy költséghatékony környezetei monitorozási tervet. Hívjon minket még ma, és tudja meg, milyen egyszerű megtisztítani területét!