Skip to Menu Skip to Search Lépjen velünk kapcsolatba! Hungary Egyéb weboldalak és nyelvek Skip to Content

A tiszta és termelékenyebb munkakörnyezet megteremtése érdekében az SGS környezetvédelmi vizsgálatokkal győződhet meg róla, hogy területe mentes a levegő-, a talaj- és a porszennyezettségtől.

Munkahelye tartalmazhat olyan port és részecskéket, amelyek szennyezhetik a környezetet. Az SGS levegő-és pormintavételezési szolgáltatásaival biztosíthatja munkahelye tisztaságát és biztonságát.

Független laboratóriumaink magas technológiájú levegő-és porelemzési szolgáltatással határozzák meg a területén jelenlévő szennyező anyagokat és mikroszennyezőket.

Gyors eredményeink megmutatják, területe mely részei kívánják meg legjobban figyelmét. A kapott adatok megbízható és költséghatékony tanúsítási folyamatot jelentenek - bizonyítékot, hogy működésekor odafigyel a környezetvédelemre.

Hívja levegőlabor szolgáltatásainkat még ma egy szakértő elemzésért!

Munkahelye tartalmazhat olyan port, részecskéket és káros anyagokat, amelyek szennyezhetik a környezetet. Levegő-és pormintavételezési szolgáltatásainkkal biztosíthatja munkahelye tisztaságát és biztonságát, és bizonyítékot szolgáltathat arra, hogy megfelel a levegőszennyezésre, a zaj-, a szag- és a rezgéskibocsátásra vonatkozó szabályoknak.

További információért lépjen kapcsolatba megbízható és akkreditált csapatainkkal még ma!